Hoe werkt Yesty?

Een giftcard geven via Yesty werkt eigenlijk heel simpel. Download de app en de rest spreekt voor zich. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen we je graag een handje met onderstaand stappenplan.

Voor de giftcard-gevers: maak een onvergetelijke indruk

1. Kies een giftcard uit het assortiment in de app
  2. Selecteer een waarde
  3. Personaliseer je giftcard met een eigen tekst, foto of video
  4. Je cadeau is direct klaar om te geven via WhatsApp (maar bewaren voor een ander moment kan natuurlijk ook)
Yesty maakt geven altijd goed
Yesty maakt ontvangen leuk

Voor de giftcard-ontvangers: laat je verrassen

• Je ontvangt je cadeaukaart via WhatsApp
  • Klik op de link en laat je verrassen ;)
  • Niet helemaal de giftcard van jouw keuze? Geen zorgen, de cadeaukaart mag altijd geruild worden!

Nog meer voordelen

• Alle giftcards bij elkaar in je wallet in de app
  • Besteden van de cadeaukaart in de (web)winkel vanuit deze wallet
  • Een notificatie als je giftcard bijna verloopt, dus nooit meer een vergeten of verlopen giftcard!
Yesty maakt gebruik handig