FAQ

Hierbij een lijstje met vragen die wij wel eens vaker krijgen. Misschien staat jouw vraag hier ook bij? Zo niet, neem dat gerust contact met ons op! Wij beantwoorden je vraag namelijk graag.


Waar kan ik de gift cards bestellen?

Om de gift cards te bestellen moet je de Android of iOS Yesty app downloaden. In deze app kun je je cadeau volledig personaliseren met een persoonlijk bericht en/of video. Vervolgens geef je de kaart via Whatsapp wanneer jij wilt.

Hoe ontvangt de persoon aan wie ik het geef mijn cadeau?

Yesty geeft en ontvangt volledig digitaal. Dus die persoon ontvangt een berichtje via WhatsApp op het moment dat jij het geeft. Dat moment kun je volledig zelf bepalen. In het berichtje staat een link en via de link ziet pakt het cadeau zich digitaal uit. Dit is inclusief jouw persoonlijke boodschap en video of foto.


Kan iedereen een gift card via Yesty versturen en ontvangen?

Iedereen met een iOS of Android smartphone kan een cadeaukaart via Yesty versturen of ontvangen. Om een gift card te kopen of om deze op te slaan in je Yesty wallet, heb je de Yesty app nodig.

Zit er een levertijd op een cadeau via Yesty?

Nee, er is geen enkele levertijd! Zodra jij betaald hebt voor de kaart, staat hij klaar om gegeven te worden. Dan is aan jou de keuze wanneer je dat wilt doen: gelijk, zodra je op het feestje komt, morgenochtend zodat de persoon jouw cadeau het eerste ziet als hij of zij wakker wordt... Wat je maar wilt!


Wat gebeurt er met mijn persoonlijk gegevens en video?

Wij nemen de veiligheid van persoonsgegevens heel serieus en deze slaan wij uiterst veilig op. Verder doen wij helemaal niets met jouw gegevens. Wij slaan ze op zodat jij en de ontvanger de boodschap nog eens terug kunnen zien wanneer je wilt. Ook zorgen we met jouw gegevens er voor dat jouw kaarten altijd veilig zijn.