Over ons

Yesty is het nieuwe geven. Yesty maakt het kopen, geven, ontvangen en gebruiken van giftcards leuker, persoonlijker en gemakkelijker.

De purpose van Yesty is "geven voor elkaar". Met Yesty laat je zien dat je attent bent naar de ander, dat je om de ander geeft. Daarnaast zijn alle aspecten omtrent het geven en gebruiken van cadeaukaarten geregeld, 'voor elkaar'. Tenslotte zal Yesty een bijdrage leveren aan mensen die het echt nodig hebben. Mensen in nood of mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hierover later meer!


Yesty is een innovatief digitaal giftcard platform dat consumenten en bedrijven de mogelijkheid biedt om een cadeau te geven dat altijd goed is: je maakt het persoonlijk door je eigen foto of video en bericht en de ontvanger kan de kaart altijd ruilen mocht hij liever een andere kaart willen.

Yesty app
Yesty office

Yesty is gevestigd in Haarlem en opgericht door Nick Stals, een ondernemer met ervaring. Eerdere bedrijven die Nick heeft opgericht en gerund zijn o.a. HotelSpecials.nl, één van de grotere online travel sites in Nederland, met circa 100 medewerkers. En GiftForYou met ongeveer 35 medewerkers, marktleider in Nederland op het gebied van belevenisboxen. GiftForYou is in 2017 verkocht aan het Franse Wonderbox.

Op dit moment bestaat het Yesty-team uit geestelijk vader van Yesty Nick, Mijke (op de foto links), Wendy (midden) en Manon (rechts). Kom gerust eens langs op ons kantoor in de Waarderpolder! We maken graag in real life kennis met je.

Je kunt ons hier vinden:
Hendrik Figeeweg 1T1
2031 BJ Haarlem
info@yesty.nl

Hopelijk tot snel!

yesty team