Sieraden & accessoires cadeaukaarten

Er is niets persoonlijkers dan een het geven van sieraden en accessoires. Maar aangezien dat ontzettend smaak en maat gebonden is, is het ook het moeilijkste om cadeau te geven. Kies daarom voor een cadeaukaart in deze categorie, daarmee geef je altijd goed!


Bijenkorf.JPG
Hema.JPG
Zalando.JPG
My Jewellery.JPG


Sieraden & accessoires cadeaukaart– waarom je daar altijd goed mee geeft

Sieraden & accessoires zijn zo persoonlijk en vallen vaak onder de luxe die je jezelf niet veroorloofd. Daarom is het ook zo'n mooi cadeau! De ontvanger zal altijd aan je denken bij het dragen ervan. Met een cadeaubon geef je de keuze aan de ontvanger. Waardoor je zeker weet dat het het perfecte sieraad of accessoire is.

accessoire cadeaukaart
sieraden cadeaukaart

Waarom een sieraden cadeaubon geven vaak een beter idee is dan een specifiek sieraad

Het is zo'n desillusie als je flink je best hebt gedaan. Iets persoonlijks hebt uitgezocht en de sieraad valt niet in de smaak of het past niet... Daarnaast is het materiaal erg smaak gevoelig. En moet het ook nog goed bij de huid kleuren. Voor de één de edelsteen niet groot genoeg kan zijn. De ander houdt meer van subtiliteit en een minimalistischer design. Zo ook met goud: daar lopen de kleuren zo van uiteen dat de gok heel groot wordt. Met een cadeaubon laat je de keuze aan de ontvanger. Ook maak je het super persoonlijk met een zelf ingesproken videobericht.

Een handtas, schoudertas, clutch of toch een shopper of heuptas?

De keuze is vreselijk groot en ontzettend afhankelijk waar je hem voor gaat gebruiken. Zo is die shopper ontzettend handig voor een dagje winkelen (tja, hij heet niet voor niets zo!). Maar is een clutch prachtig bij een jurk op een bruiloft. En dan is de heuptas wel erg prettig op een festival. Alles bij de hand en toch je handen vrij. Dus ondanks dat iemand misschien al aardig wat mooie tassen heeft, je kunt er nooit genoeg hebben. Dus geef een cadeaukaart en laat de ontvanger een mooie nieuwe aanwinst uitzoeken!

tas cadeaukaart