Weekendje weg cadeaukaarten

Zoek je een cadeau voor iemand die alles al heeft? Die wel wat ontspanning kan gebruiken? Of die dol is op reizen en nieuwe omgevingen verkennen? Geef dan eens een cadeaukaart voor een reis of weekend weg! Download de Yesty app en geef een bijzonder persoonlijk reiscadeau.


GiftForYou - hotel cadeaukaart
HotelSpecials Cadeaukaart
weekendjeweg.jpg
GiftForYou - Ultimate Choice.png


Reizen & weekend weg cadeaukaart– waarom je daar altijd goed mee geeft

Met een gift card uit dit assortiment heeft de ontvanger een ruime keuze. Ook kan hij kiezen wanneer en waar hij heen wilt gaan. Wordt het een overnachting in een kasteel in Frankrijk? Of toch dat boutique hotel in Gent? Alles is mogelijk en de keuze is aan de ontvanger! En vind niet iedereen het leuk om er even tussen uit te gaan? Of het nu is voor een gepensioneerd familielid met zeeën van tijd. Of een vriendin die zo hard werkt en wel aan wat ontspanning toe is. Of je studerende nichtje die zelf geen geld heeft om het te kunnen betalen maar het zo leuk vindt. Iedereen vind het leuk om even weg te mogen en nieuwe avonturen mee te maken!

travel giftcard
weekend weg cadeaukaart

Een hotelbon: Nederland of toch verder weg?

Het is altijd een moeilijke keuze en waar doe je goed aan? Nederland heeft zoveel leuke kleine en grote hotels in leuke steden of prachtige natuur. Maar doe je de ontvanger daar een plezier mee? Of wil die persoon toch liever de wereld buiten Nederland verkennen? Met een bon voor een weekendje weg geef je de keuze aan de ontvanger. Zo kan hij of zij zelf kiezen waar de voorkeur naar uit gaat.

Voorbereiden is voorpret

Het voorbereiden van een trip is al een gedeelte van de voorpret van de reis. Wat zijn mooie routes erheen? Wat zijn leuke dingen om te bekijken? En zijn er ook leuke restaurantjes in de buurt? Mocht je al leuke tips hebben voor de bestemming, dan kun je deze mooi combineren met je cadeau. Spreek ze in op de video, maak een persoonlijk bericht en de ontvanger krijgt een compleet cadeau!

reizen cadeaukaart