Outdoor & sport cadeaukaarten

Zoek je een passend cadeau voor de echte fitgirl of de persoon die graag buiten is? Geen een cadeaukaart uit het outdoor & sport assortiment! Zo maak je de persoon blij met een grenzeloze keuze uit nieuwe gear. Download de Yesty app, kies je kaart. Personaliseer deze en geef altijd goed!


Zalando cadeaukaart
De Bijenkorf cadeaukaart


Outdoor & sport cadeaukaart– waarom je daar altijd goed mee geeft

Er zijn maar weinig mensen die niet graag buitenkomen of sporten. Daarom geef je met een gift card alle keuze binnen dit segment. Vooral omdat outdoor & sport artikelen specifiek, maat afhankelijk en smaak gevoelig zijn.

outdoor cadeaukaart
sport cadeaukaart

Sport gear en outdoor gear

Van specifieke technische hiking sokken tot niet te missen gel handschoenen voor het wielrennen. Je moet bijna een specialist zijn om de juiste gear te kopen. Daarom is het beter dit over te laten aan de beoefenaar van deze sport of activiteit. Het is smaak gevoelig. Maar ook hangt veel af van het type lichaam of techniek. Dus laat zien hoe goed je de persoon kent met een cadeau in de vorm van een giftcard. Die vrij te besteden is naar de wens van de gebruiker. En mochten ze de juiste gear niet hebben in de gekozen winkel? Dan kan de ontvanger de kaart simpel omruilen voor één waar ze de spullen wel hebben. Handig toch?

Sneakerfans of sneakerheads: ook zij zullen blij zijn met een giftcard om hun sneaker collectie uit te breiden!

Je hebt ze in alle vormen en kennisgradaties: de sneakerfans of ook wel 'sneakerheads' genoemd. Er gaat een hele wereld open wanneer je je hier in verdiept. Van hoe je je sneakers bewaart en mooi houdt. Tot welke special edition binnenkort uitkomt en een absolute must have is. Wist je bijvoorbeeld dat er een speciale manier is om je spijkerbroek op te rollen? Genaamd de pinroll? Dit om je sneakers zo goed mogelijk uit te laten komen. Geef één van deze cadeaukaarten cadeau. Maak er een eigen instructie filmpje bij. Zo maak je iedere (beginnende) sneakerhead blij!

sneakers giftcard