Lezen cadeaukaarten

Met een cadeaukaart uit de categorie lezen doe je velen een plezier. Of het nou is voor die boekenwurm. Of voor de persoon die het heerlijk vindt om met een tijdschrift de tijd door te brengen. Geef de keuze aan de ontvanger en geef één van onderstaande kaarten cadeau. Download de Yesty app!


Bladcadeau cadeaukaart
Bol.com cadeaukaart
Bookspot.JPG
Linda.JPG
VT Wonen.JPG
Donald Duck.JPG


Bladcadeau of boekenbon – waarom iedereen er blij mee is

Voor de één is het ontspanning. Voor de ander is het om zich te verdiepen of bij te leren. Het maakt niet uit wat de reden is. Er is genoeg keuze tussen de producten die je kunt kopen uit deze categorie! En twijfel je of de ontvanger blijer zal zijn met een boek of een tijdschrift? Geen stress, de ontvanger kan de kaart bij Yesty altijd ruilen!

lezen cadeaukaart
boekenbon

Tijdschrift, e-book, luisterboek, pocket, hardcover: er is zoveel keuze!

Het is lastig kiezen wat te geven in dit genre. Sommige mensen zijn dol op tijdschriften. Maar welke hebben ze al gelezen en welke niet? Hetzelfde met boeken: welk genre past het beste? En leest iemand het liefst een boek op papier? Of op een e-reader? Of luistert de persoon er liefste naar tijdens een fijne boswandeling? Met een tijdschriften bon of een cadeaukaart van Bol.com laat je deze keuze bij de ontvanger liggen. Wel zo handig!

Tijdschriftenbon, hoe werkt dat nou?

Er zijn specifieke tijdschriftenbonnen, zoals de Linda cadeaukaart of de Donald Duck cadeaukaart. Hiermee kun je een specifiek tijdschrift bestellen. Ook is er Bladcadeau. Dit is een bon waarmee de ontvanger een proefabonnement naar keuze kan afsluiten. De keuze aan tijdschriften is erg breed. Het is daarom passend voor zowel man als vrouw van alle leeftijden. Afhankelijk van het bedrag krijg je een aantal tijdschriften en het abonnement stopt vanzelf weer. Een leuk cadeau om eens een ander tijdschrift te lezen. Of de luxe te hebben dat voor bepaalde tijd je favoriete tijdschrift op de deurmat valt!

Bladcadeau