Huis & tuin cadeaukaarten

Zoek je een kado voor een housewarming? Of voor iemand die dol is op het huis stylen? Of iemand die dat nodig eens zou moeten doen? Kies dan een cadeaukaart uit het huis & tuin assortiment en geef een grenzeloze keuze aan mogelijkheden! Download de Yesty app en maak er een uniek persoonlijk cadeau van.


Huis en Tuin.JPG
Klus Cadeau.JPG
VT Wonen.JPG
Hema.JPG


Huis & tuin– waarom iedereen er blij mee is

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl van inrichten en de tuin onderhouden (of juist helemaal niet onderhouden). Met deze cadeaukaart hoef jij de ondoenlijke klus niet op je te nemen om te raden naar iemands smaak. Maar geef je die vrijheid in een cadeau aan de ontvanger. Bijna iedereen vind het leuk om zijn kamer, huis of studio compleet naar je smaak in te richten. Of je nu nog bij je ouders thuis woont of je net op kamers gaat. Of je je eerste huis huurt of je eerste huis koopt. Of als je jaren met veel plezier woont waar je woont.

VTWonen cadeaukaart
Bol cadeaukaart

Een kado voor iedereen: van heggeschaar tot vogelhuis en van mooie vaas tot bijdrage aan die toffe leren stoel.

In deze brede categorie vind je voor ieder wat wils. Misschien zoek je een Bijenkorf cadeaukaart voor je moeder, de fan van goede keuken-gadgets. Denk dan aan een cadeaubon voor een goede mixer of koffiebonen maler. Of voor je zus een cadeaubon zodat op het balkon een mini-moestuin kan beginnen. Of een VTWonen cadeaukaart voor die vrienden die net verhuisd zijn naar een veel groter huis.

Wat als je de verkeerde kaart kiest?

Wees niet bang om een kaart te kiezen voor een speciale winkel. Het kan zijn dat de ontvangers toevallig net van plan waren om die tuinmeubels ergens anders te kopen. Of dat ze een voorkeur hebben voor VTWonen boven De Bijenkorf voor leuke accessoires. Geen enkel probleem. Zij kunnen de ontvangen cadeaukaart dan gemakkelijk met één druk op de knop ruilen voor de gewenste kaart.

Bol.com cadeaukaart