De Bijenkorf cadeaukaart

Met De Bijenkorf cadeaukaart kun je luxe shoppen bij één van De Bijenkorf winkels. Of bij De Bijenkorf online. Je kunt kiezen uit de vele categorieën waarbinnen zij producten verkopen. Zoals wonen & koken en kleding. Voeg een persoonlijk (video)bericht toe. Zo heb je naast een inspirerend en stijlvol cadeau ook een heel persoonlijk cadeau. Download de app geef een persoonlijk cadeau met Yesty!

De Bijenkorf cadeaukaart

Download de Yesty app om met deze cadeaukaart een persoonlijk cadeau te maken.

Waar kan ik deze giftcard uitgeven?

Met De Bijenkorf cadeaukaart kun je naar hartenlust winkelen in iedere winkel van De Bijenkorf en online. Een uitgebreide webshop biedt je alles aan en het wordt bezorgd waar je maar wilt.

Daarnaast heeft De Bijenkorf winkels door heel Nederland. Hier kun je met je cadeaukaart naar hartenlust winkelen. Zoek één van de luxe producten uit. Uit het brede assortiment van kleding, parfum, servies en meer.

De Bijenkorf cadeaucard, een mooi cadeau voor iedereen.

Ongeacht wie de ontvanger is van dit cadeau, iedereen kan hier iets moois naar wens vinden. Of het nu voor je moeder is die houdt van parfum en cosmetica producten. Of een vriendin die dol is op mooie designer jurkjes. Ook voor de allerkleinsten vind je hier luxe kleding en mooi speelgoed en accessoires. Je tante die dol is op koken en bakken kan hier naar hartelust keuken artikelen of servies uitzoeken.

Ook voor een huwelijk kun je hier de mooiste dingen uitkiezen. En besluit je dit cadeau met meerdere mensen tegelijk te geven? Dan kunnen de ontvangers met De Bijenkorf gift card nog meer of luxere artikelen uitkiezen.

Ben je bang dat het minder in de smaak valt omdat de winkel zich niet in de woonplaats bevindt? Voor veel mensen is het een mooie reden voor een dag of weekend weg. Daarnaast biedt de webshop ook uitkomst. En anders kan de ontvanger de cadeaubon altijd nog ruilen voor een andere via Yesty.

De Bijenkorf cadeaukaart is onbeperkt geldig en kan in een delen worden uitgegeven.

Welke categorieën verkoopt De Bijenkorf?

De Bijenkorf biedt artikelen in onder andere de volgende product groepen: tassen, schoenen, accessoires. Ook lingerie, nachtmode, cosmetica en sport. Daarnaast speelgoed, baby artikelen, school artikelen, sieraden, horloges, meubels, woon accessoires, dranken en delicatessen.