Bol.com cadeaukaart

De bol.com cadeaukaart geeft de keuze uit miljoenen producten. Door het grote assortiment bij bol.com zit er voor iedereen iets tussen. Of je nu een boek zoekt, tuingereedschap of sportkleding, bol.com heeft het allemaal. Dus met een bol.com giftcard geef je keuze uit meer dan 15.000.000 cadeaus! Download de Yesty app vandaag nog en maak er een persoonlijk cadeau van!

bol.com

Download de Yesty app om met deze cadeaukaart een persoonlijk cadeau te maken.

Met Yesty een bol.com cadeaubon, een mooi en persoonlijk cadeau voor iedereen

Bol.com heeft een groot assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën. Binnen die categorieën is er een keuze uit vele producten van de beste merken. Dagelijks én wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen te vinden. Dit is ideaal, want de cadeaubon van bol.com is geldig op het gehele assortiment.

Omdat iedereen wel iets leuks kan vinden bij bol.com, is het een cadeau waarmee je altijd goed zit. De ontvanger kan simpelweg zelf iets uitzoeken uit het enorm brede assortiment. Het voordeel is dat je er via Yesty een heel persoonlijk en leuk cadeau van kunt maken. In het aankoopproces voeg je er in een paar klikken een persoonlijk videobericht of foto aan toe. Vervolgens geef je je cadeau via WhatsApp wanneer jij wilt. De ontvanger krijgt dan via de link een unieke uitpak experience inclusief jouw persoonlijke videobericht of foto.

Je kunt er in je bericht ook al tip geven met welke gedachte je de bol.com cadeaukaart hebt gekocht. Misschien omdat deze persoon zo van lezen houdt en hiermee zelf een boek kan uitkiezen. Misschien wel omdat je het aan iemand geeft die graag buiten is. En zo de ideale outdoor artikelen of bbq kan uitzoeken. Wat de reden ook is, met een kleine hint maak je je bericht nog persoonlijker!

Welke categorieën verkoopt Bol.com precies?

De winkel van bol.com heeft maar liefst 20 winkelcategorieën met muziek, films, games, electronica, speelgoed, babyartikelen, boeken, tuin- en klus artikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd en persoonlijke verzorging.

De cadeaukaart is 3 jaar geldig en hoeft niet meteen in één keer besteed te worden.