Bladcadeau cadeaukaart

Bladcadeau is een cadeaubon met keuze uit meer dan 80 tijdschriften voor een abonnement naar keuze. Het is een persoonlijk cadeau en leuk als verjaardagscadeau, met de feestdagen, als bedankje of om zomaar eens iemand in het zonnetje te zetten. Via Yesty maak je er ook nog eens een mooi persoonlijk cadeau van. Voeg je eigen video toe en je geeft een passend persoonlijk cadeau. Download de app vandaag nog! Het abonnement stopt automatisch.

Bladcadeau cadeaukaart

Download de Yesty app om met deze cadeaukaart een persoonlijk cadeau te maken.

Een tijdschriften bon is een mooi cadeau voor ieder moment

Met bladcadeau geef je meerdere cadeaus tegelijk. Iedere week of maand valt er weer een tijdschrift door de brievenbus uitgekozen door de ontvanger zelf. Hier mee schenk je iemand een moment van ontspanning of inspiratie. Een ideaal kado dus voor ieder moment. Of het nou een verjaardag, een afscheid of als dank voor een etentje is.

Bladcadeau, een gepast cadeau voor iedereen

Kies uit het brede assortiment van tijdschriften als Autoweek, Flow, Viva en meer. Je start het tijdelijke abonnement met je cadeaukaart via bladcadeau.nl. Het gekozen abonnement stopt automatisch.

Voor iedereen zit er wel iets moois bij. De Donald en Katrien Duck tijdschriften voor de Disney fan. Verschillende auto magazines voor de car-lovers. Vele fashion & lifestyle tijdschriften. Maar ook de woonmagazines voor de interieur fanaten. Een leuke manier om eens een tijdschrift uit te proberen. Of om je favoriete tijdschrift automatisch op de mat te krijgen!

De cadeaukaart is 2 jaar geldig.

Welke tijdschriften heeft Sanoma, de uitgever van Bladcadeau?

Met Bladcadeau geef je de keuze uit onder andere de volgende tijdschriften: Ariadne at Home, Ariadne at Home Brocante. Autoweek, Autoweek Classics, Donald Duck, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior, Donald Duck Specials, Eigen Huis & Interieur. Fashionchick Girls, Flair, Flow, Flow Specials, GTO Magazine, Katrien Duck, Kek Mama, Libelle, Libelle Bookazine, Libelle Specials. Linda, Linda Specials, Margriet, Margriet Specials, Nouveau, Ouders van Nu Magazine, Ouders van Nu Specials, Stijlvol Wonen. Story, Tina, Totaal TV, Veronica Magazine, VIVA, VIVA Mama, VTWonen, VTWonen Specials, Wonen Landelijke Stijl en Zo Zit Dat.