Baby's & kids cadeaukaarten

Zoek je een cadeaukaart voor een babyshower of een kraamvisite? Of voor een verjaardag van een kind? Het is altijd lastig gokken wat een kind leuk vindt en nog niet heeft. Dus geef een cadeaukaart met een persoonlijke video! Super persoonlijk, zij kunnen zelf iets moois uitzoeken en daardoor is je cadeau altijd goed. Download de Yesty app en geef een super persoonlijk cadeau!


Hema.JPG
De Bijenkorf cadeaukaart
Donald Duck.JPG
Zalando.JPG


Baby's & kids cadeaukaart– waarom je daar altijd goed mee geeft

Als ouders zijnde krijg je al zoveel spullen voor je kinderen welke niet altijd precies in de smaak vallen. Of die het kind al heeft. Bespaar je de moeite en verras de ouders van de baby of kind met een cadeaubon! Daarmee kunnen zij samen zelf iets uitkiezen en zit je dus altijd goed.

kids cadeaukaart
kinder cadeaubon

Een kado uitkiezen voor een kinderverjaardag

Daar sta je weer, in de speelgoedwinkel. Totaal overdonderd door het aanbod. Online gebeurd dit nog 3 keer zo snel, want vind maar eens een passend cadeau voor een kinderverjaardag. Het maakt niet uit of je zelf kinderen hebt of niet, het blijft lastig. En ga je voor de populaire keuze, dan heb je grote kans dat ze het al hebben. Bespaar jezelf deze stress en kies een cadeaukaart bij Yesty. Voeg een leuke persoonlijke video of foto toe en je hebt gegarandeerd een succesvol cadeau! Ieder kind vind het leuk om een filmpje aan hem of haar gericht te bekijken. Vervolgens zelf iets mogen uitzoeken in de winkel is dan toch dubbel feest?

Een kraamcadeau of voor een babyshower

Een cadeautje meenemen voor de nieuwe vader en moeder op een kraamvisite of bij een babyshower is een gok. Kleertjes is te schattig maar enorm maat gevoelig. En mocht je pas na een paar weken afspreken kan het zijn dat het kindje er al uitgegroeid is. Handig is het dan om de ouders de keuze te geven zelf iets leuks uit te zoeken. Want hoe leuk is het als jij gratis mag winkelen voor je pasgeboren of aankomende mini? Of om de cadeaukaart bij te leggen bij een duurder cadeau, zodat het weer in kosten scheelt. Met een leuk persoonlijk (video) berichtje erbij ben jij klaar om een heel lief en persoonlijk cadeau te geven!

baby cadeaukaart