Cadeaukaart

Yesty biedt een ruim assortiment aan cadeaukaarten. Van een cadeaukaart voor fashion tot electronics en van een cadeaukaart voor lezen tot weekendjes weg.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle categorieën die Yesty te bieden heeft. Per categorie vind je vervolgens vele gift cards van veel verschillende winkels en webshops.

Dus klik rustig verder en bekijk het brede aanbod. Of download de app gelijk. En ga aan de slag met het kiezen en personaliseren van jouw ultiem persoonlijke cadeau. Met Yesty geef je altijd persoonlijk en altijd goed!


Cadeaukaart categorieën


cadeaukaart activerenCadeaukaart activeren

Vaak is het nodig om een cadeaukaart te activeren na aanschaf voordat hij gebruikt kan worden. Via Yesty koop je een digitale cadeaukaart die de ontvanger ook digitaal kan gebruiken. Zodra de ontvanger de gekregen kaart bekijkt in de app, ziet hij daar twee opties: activeren of ruilen. Activeren is gedaan met één druk op de knop en de kaart is dan ook direct klaar voor gebruik. Ruilen werkt net zo simpel. Lees verder voor meer informatie daarover!


cadeaukaart ruilen


Cadeaukaart ruilen

De ontvanger heeft altijd de mogelijkheid de ontvangen cadeaukaart te ruilen voor een andere kaart naar keuze. Misschien heeft de ontvanger iets op de wensenlijst staan wat de (web)winkel van de ontvangen kaart niet verkoopt. Of de ontvanger heeft nog meer kaarten van een andere winkel gekregen. En wil hij ze combineren om iets te kopen. Voor zulke gevallen (en ieder andere) kan de ontvangen cadeaukaart moeiteloos geruild worden voor één naar keuze.

Zodra de ontvanger de cadeaukaart bekijkt in de wallet van de Yesty app, ziet de ontvanger daar twee keuzes. Activeren of ruilen. Kies je voor ruilen, dan kun je kiezen uit alle cadeaukaarten die beschikbaar zijn voor die waarde. Daar kies je een kaart. Deze bevestig je en dan is de kaart ook direct geactiveerd en klaar om te besteden. Handig toch!