Yesty-blog

Misschien verrast het je, maar één op de drie Nederlanders viert Valentijnsdag. Wij Nederlanders geven daarbij steeds meer geld uit aan cadeaus. In ons land zijn het vooral de Millennials die deze dag van de liefde niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Inspiratieloos? We geven je 5 ideeën voor cadeaus om jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken!

Valentijnsdag
kindernamen

De trend van korte en krachtige kindernamen hield ook in 2018 stand. De populairste meisjesnaam was vorig jaar Julia. Jongens kregen het vaakst de naam Lucas. Welke jongensnamen en meisjesnamen staan er nog meer in de top 20 van 2018? Een overzicht vind je in ons nieuwste blog! Bonus: 3 cadeautips voor pasgeboren baby's en kersverse ouders.

Ook in 2019 staan de goede voornemens ‘afvallen’ en ‘meer sporten’ hoog op de agenda van ons Nederlanders. ‘Minder stressen’ is een derde persoonlijk verbeterpunt dat steeds vaker prioriteit krijgt in ons land. Mooi streven, maar hoe zorg je dat je dit keer níét na een paar dagen al afhaakt? 7 tips om je goede voornemens vol te houden vind je in dit blog!

goede voornemens3